Wat kost OnlinePakhuis?

Aanmelden bij OnlinePakhuis is helemaal gratis. Pas als je verkoopt betaal je bij ons de volgende kosten:

  • een lage commissie
  • transactievergoeding van € 0,69 per bestelling

Lage commissie

De commissies* per bestelling liggen tussen de 3% en 12% afhankelijk van de categorie van het verkochte product. Download hier een overzicht van onze commissies.

Transactievergoeding

De transactievergoeding* per bestelling bedraagt € 0,69. De consument krijgt de mogelijkheid om uit alle betaalmogelijkheden te kiezen. Denk hierbij aan iDeal, Creditcard, Afterpay, etc. Jouw kosten per transactie zijn hierdoor flink lager! Want creditcard betalingen en afterpay kosten al snel boven de 4 euro per transactie.

Verzending

Je verzendt jouw producten altijd zelf vanuit jouw magazijn of winkel. Maar we bieden je wel een keuze. Je kunt er namelijk voor kiezen om zelf verzendlabels aan te maken bij jouw eigen vervoerder. Maar wij kunnen ze ook voor jou maken.

Optie 1: Je maakt zelf jouw verzendlabels bij jouw vervoerder
Kies je ervoor om zelf jouw verzendlabels te maken bij jouw vervoerder dan mag dat natuurlijk. De verzendkosten die de consument dan betaalt maken wij gewoon over naar jou.

Optie 2: Je gebruikt een verzendlabel van OnlinePakhuis
Verzend je op dit moment nog niet zoveel? Dan kunnen wij bij jouw bestelling een verzendlabel meesturen. Je ontvangt dat allemaal per email. Aan het einde van de dag verzamel je alle bestellingen, plakt de verzendlabels op het juiste pakketje en geeft het af bij een PostNL servicepunt. Super simpel en snel dus! Een verzendlabel van OnlinePakhuis kost jou € 6,15 ex btw. Stel jij rekent aan de consument verzendkosten van € 6,95 incl btw (= € 5,74 ex btw) dan kost een verzendlabel van ons jou maar € 0,41 (€ 6,15 – € 5,74 = € 0,41). Dit bedrag houden we dan in zodra wij jouw bestellingen aan je uitbetalen.

* Alle bedragen zijn exclusief btw