Waarom verkopen via OnlinePakhuis.nl?

Platformen (ook wel marktplaatsen genoemd) worden steeds belangrijker voor de omzet van MKB ondernemers. Maar hoe betrouwbaar zijn al deze platformen? Wil je een platform waarbij het overgrote deel van de verkochte producten van het platform zelf is? Of wil je een platform die zelf geen producten verkoopt maar zich alleen inzet voor de verkoop van jouw producten?

Juist! Je wilt natuurlijk dat een platform alleen bezig is met de verkoop van jouw producten! En dat is precies wat OnlinePakhuis doet. Inmiddels hebben we al meer dan 500.000 producten van allemaal verschillende winkels en webwinkels op OnlinePakhuis.

Wist je dat op dit moment maar liefst 50% van de consumenten online winkelt op verschillende marktplaatsen? En dat dit aantal zal stijgen naar meer dan 70%?

En aanmelden is helemaal gratis! Pas als jij iets verkoopt rekenen wij een commissie. Heb jij al een eigen webshop? Dan weet je dat de marketing (adverteren etc) erg veel kan kosten. Vergelijk de kosten die jij maakt maar eens met de commissies van OnlinePakhuis.nl.

Dan blijkt dat je in bijna alle gevallen meer marge overhoudt via OnlinePakhuis.nl dan wanneer je zelf de marketing doet. Je staat dus een stukje marge af in de vorm van de commissies die je betaalt. Maar uiteindelijk houd jij dus meer marge over!

Heb je nog geen webshop? Dan is het zeker aan te raden je gratis aan te melden op OnlinePakhuis.nl. Dat is vele malen goedkoper dan zelf een webwinkel te laten maken. Laat staan de tijd die je daar aan kwijt bent! Daarnaast krijg je ook jouw eigen Shop in Shop op OnlinePakhuis. Bekijk bijvoorbeeld de Shop in Shop eens van de Kookwinkel uit Breda (shop bekijken).

Bekijk hier de uitgebreide informatie over wat verkopen via OnlinePakhuis kost.

Producten verkocht? Wij betalen 2 keer per maand uit!

Wanneer uw producten zijn verkocht heeft de consument wettelijk 14 dagen na ontvangst van de bestelling het recht om de bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. Wij kijken 2 keer per maand naar de bestellingen die buiten die 14 dagen vallen en betalen u dan uit! Dat is dus om de twee weken!

De voordelen van OnlinePakhuis.nl nog eens samengevat:

  • Uw klanten winkelen al op OnlinePakhuis.nl
  • Gratis aanmelden en direct beginnen!
  • Geen verborgen kosten per view of click
  • Geen technische kennis nodig
  • Wij zijn er voor fysieke winkels en webwinkels
  • U kan onbeperkt producten toevoegen
  • Lage commissies
  • Snelle uitbetaling