Het ontstaan van OnlinePakhuis.nl

OnlinePakhuis is in 2013 ontstaan uit een samenwerking met een groep enthousiaste winkels en webwinkels met als doel de online positie te versterken ten op zichtte van de grote “giganten”.

Wij noemen dit het online winkelcentrum. Een platform waarop winkeliers en webwinkels makkelijk producten kunnen toevoegen en beheren. Dit kan met of zonder eigen webwinkel. En ook gewoon naast jouw eigen webwinkel.

Iedere (web)winkel krijgt zijn eigen account met daarin een overzicht van zijn of haar producten en bestellingen. Ook is er de mogelijkheid om jouw eigen systeem of webwinkel te koppelen met OnlinePakhuis. Zodat je jouw bestellingen via OnlinePakhuis in jouw eigen systeem of webwinkel kan beheren. En natuurlijk om de producten automatisch te updaten.

Al snel bleek dat we erg succesvol waren. De belangrijkste reden voor dit succes is dat OnlinePakhuis zelf geen producten verkoopt. Onze marketing is dus echt gericht op jouw producten! Op die manier is OnlinePakhuis dus echt een webwinkel van ons allemaal!

Waarom moeilijk doen als het samen kan? – Loesje “​

De verkopen per aangesloten partij variëren maar liggen tussen de € 500,- en € 15.000,- per maand.*

Wil jij ook meer omzet? Maak dan meteen helemaal gratis een account aan. Het is super simpel en je hebt geen technische kennis nodig. Geen maandelijkse kosten maar alleen een lage commissie wanneer je iets verkoopt!

Meer informatie:

* De gemiddelde omzet per winkel is geen garantie en kan lager zijn. Het gemiddelde is genomen over winkels die actief bezig zijn met hun producten en productpresentatie en een compleet assortiment aanbieden.