Verkoop je alleen B2B?

Verkoop je op dit moment alleen B2B? Maak met OnlinePakhuis heel eenvoudig de stap naar de B2C markt! Verkoop heel eenvoudig via OnlinePakhuis.nl aan heel veel consumenten. Aanmelden is gratis, en pas als je verkoopt rekenen wij een commissie over uw verkopen. Wil je dat wij de klantenservice regelen? Dan vragen wij een vaste maandelijkse bijdrage.

In 2019 kocht meer dan 50% van de consumenten via een platform. En de verwachting is dat dit groeit naar meer dan 70%. De belangrijkste reden voor consumenten om via een platform te kopen is het gemak. Het gemak om bij heel veel winkels en creatievelingen in 1 keer een bestelling te plaatsen. En het gemak om op een platform alle producten te vinden die de consument nodig heeft.

Daarnaast profiteer je van de voordelen van het collectieve online winkelcentrum OnlinePakhuis.

De voordelen op een rij:

Geen extra werk voor jou!
Wij verzorgen jouw klantenservice voortkomend uit OnlinePakhuis tegen een vast laag bedrag per maand. Wil je zelf de klantenservice verzorgen? Geen probleem dan is aanmelden gratis!

Lage commissies over jouw verkopen
Reken eens uit wat jouw marketingkosten zijn! Dan ben je voordeliger uit met een lage commissie over jouw verkopen via OnlinePakhuis!

Een groot consumenten bereik
Door de collectiviteit hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd. Klanten die misschien ook in jouw producten geïnteresseerd zijn!

Voordelige transactiekosten
Voor iedere transactie rekenen wij € 0,69. Dus ook voor Afterpay betalingen en creditcard betalingen. En deze twee laatst genoemde betaalmethoden kosten jou al snel meer dan 3,- tot wel 6,- euro per bestelling als je dat zelf regelt!

Snelle uitbetaling
Heb je iets verkocht? Wij betalen 2 keer per maand uit!

Bespaar tijd
Wij verzorgen de marketing voor alle producten op OnlinePakhuis. Hier hoef je geen tijd aan te besteden. En heb je iets verkocht? Dan ontvang je van ons een mail met alle gegevens. Je hoeft zelf niets meer in te vullen! Alleen de producten pakken, inpakken het verzendlabel plakken en klaar!

Geen verborgen kosten per view of click
Wij rekenen alleen een lage commissie over de verkopen en een vaste lage transactievergoeding van € 0,69. Onafhankelijk van het type betaalmethode. Dus ook voor Afterpay en voor creditcard betalingen.

Geen technische kennis nodig
Meld je aan en begin meteen met het toevoegen van producten! Maar je kan uiteraard ook jouw systeem aan ons systeem koppelen. Waarbij wij alle producten automatisch inlezen. Uiteraard kan je de orders koppelen aan jouw systeem zodat je alleen in jouw eigen systeem hoeft te werken en de voorraden altijd gelijk lopen!

Je kan onbeperkt producten toevoegen
Voeg onbeperkt producten toe. Toevoegen kost niets! Zoals eerder al geschreve, je betaalt alleen wanneer je iets verkoopt!

Eerst de commissies bekijken?
Download hier ons commissieoverzicht