Maak je zelf producten?

Verkoop ze dan heel eenvoudig via OnlinePakhuis.nl aan heel veel consumenten. Aanmelden is gratis, en pas als je verkoopt rekenen wij een commissie over jouw verkoop.

In 2019 kocht meer dan 40% van de consumenten via een platform. En de verwachting is dat dit groeit naar meer dan 70% van de consumenten.

De belangrijkste reden voor consumenten om via een platform te kopen is het gemak. Het gemak om bij heel veel winkels en creatievelingen in 1 keer een bestelling te plaatsen. En het gemak om op een platform alle producten te vinden die de consument nodig heeft.

Daarnaast profiteer jij van de voordelen van het collectieve online winkelcentrum OnlinePakhuis.

De voordelen op een rij:

Lage commissies over jouw verkopen
Reken eens uit wat jouw marketingkosten zijn! Dan ben je voordeliger uit met een lage commissie over jouw verkopen op OnlinePakhuis!

Een groot klantenbestand
Door de collectiviteit hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd. Klanten die misschien ook in jouw producten zijn geïnteresseerd!

Voordelige transactiekosten
Voor iedere transactie rekenen wij € 0,69. Dus ook voor Afterpay betalingen en creditcard betalingen. En deze twee laatst genoemde betaalmethoden kosten jou al snel meer dan 3,- tot wel 6 euro per bestelling als je dat zelf regelt!

Geen verzendlabels meer aanmaken
Verzend je nog niet veel? Dan kan je gebruik maken van de verzendlabels van OnlinePakhuis. Wij rekenen hiervoor € 6,15 per verzendlabel. Deze kan je geheel of gedeeltelijk door belasten aan de consument. Jij kan helemaal zelf jouw verzendtarieven bepalen. Uiteraard zijn brievenbuspakketjes nog goedkoper.

Snelle uitbetaling
Heb je iets verkocht? Wij betalen 2 keer per maand uit!

Bespaar tijd
Wij verzorgen de marketing voor alle producten op OnlinePakhuis. Hier hoef jij geen tijd aan te besteden. En heb j iets verkocht? Dan ontvang je van ons een mail met alle gegevens. Je hoeft zelf niets meer in te vullen! Alleen het product pakken, inpakken het verzendlabel plakken en klaar!

Geen verborgen kosten per view of click
Wij rekenen alleen een lage commissie over de verkopen en een vaste lage transactievergoeding van € 0,69.

Geen technische kennis nodig
Meld je aan en begin meteen met het toevoegen van producten!

Je kan onbeperkt producten toevoegen
Voeg onbeperkt producten toe. Toevoegen kost niets! Zoals eerder al geschreven je betaalt alleen wanneer je verkoopt!

Eerst de commissies bekijken?
Download hier ons commissie overzicht